Dacă ești vegan și vrei să ai mușchi, acesta este alimentul ideal pentru a adăuga proteine în dieta ta.

Când vine vorba de dezvoltarea musculară, aportul de proteine în cantități suficiente este esențial. De aceea, îți arătăm care este alimentul ideal dacă ești vegan și vrei să câștigi mușchi.

Cea mai bună opțiune pentru adăugarea de proteine vegetale

Într-o dietă omnivoră avem la dispoziție o varietate de alimente care oferă proteine cu valoare biologică ridicată; cu toate acestea, într-o dietă vegană, obținerea de proteine de calitate poate fi mai complexă.

În acest sens, o opțiune excelentă pentru a obține aminoacizi și a favoriza creșterea musculară cu alimente 100% vegetale este soia texturată.

Acesta este un aliment derivat din legumele uleioase printr-o metodă care implică aplicarea de căldură și presiune într-un extruder de soia. Acesta concentrează aproximativ 50% de proteine de înaltă calitate, deci este comparabil cu carnea, dar 100% vegetal.

De asemenea, este însoțită de aproximativ 30% carbohidrați care stimulează eliberarea de insulină și pot promova anabolismul în organismul nostru.

Este înlocuitorul perfect al cărnii în dietele vegane, nu numai datorită bogăției sale în proteine de calitate, ci și pentru că îl putem obține în diferite dimensiuni: fie subțire pentru a înlocui carnea tocată, fie mai gros pentru a semăna cu bucățile mici de carne.

Pentru toate motivele de mai sus, soia texturată este un aliment ideal dacă vrei să câștigi mușchi și ești vegan, deoarece oferă o mulțime de proteine de calitate excelentă și este o opțiune foarte versatilă.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gaudiadv